Om oss

Rørmester Kompaniet er satt sammen av engasjerte og erfarne fagfolk med lidenskap for rørleggerfaget. Vårt fremste mål er å gi topp service og kvalitet til alle våre kunder.

Din komplette rørleggerpartner

Velkommen til Rørmester Kompaniet, din pålitelige partner for alt fra baderomsoppussing til nybygg, varmeanlegg og service- og reparasjonstjenester. Vi er her for å tilby deg den beste servicen og arbeid utført med kompetanse og erfaring. Som din trofaste partner tar vi på oss hele renoveringsprosjekter for baderom, tilbyr profesjonelle rørleggingstjenester for nybygg, bad, vaskerom og kjøkken, samt service og montering av varmeanlegg.

Med vår lange erfaring i bransjen, har Rørmester Kompaniet oppnådd kompetansen som skal til for å møte våre kunders behov. Våre dyktige rørleggere brenner for å skape baderom som både er funksjonelle og estetisk innbydende, og leverer kvalitetsarbeid enten det gjelder installasjon, vedlikehold eller reparasjoner.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale, slik at vi kan hjelpe til med å realisere ditt prosjekt.

Kontakt oss

Ansatte

Vi er stolte av å ha et dedikert team av erfarne rørleggere og fagfolk med stor lidenskap for VVS-faget.

Alexander Skogland

Daglig leder

David Nilsen

Rørlegger Mester

Erlend Hantho

Rørfornying/Rørlegger Mester

Tjenester

Enten det er totalrenovering av bad, rehabilitering, nybygg, eller varmeanlegg, sørger våre erfarne fagfolk for kvalitetsarbeid fra start til slutt. Oppdag vårt brede spekter med rørleggertjenester.

Ønsker du en uforpliktende prat?

La Rørmester Kompaniet ta en titt på dine rørleggerbehov! Bestill en uforpliktende befaring i dag, og vi vil gi deg et skreddersydd tilbud.